Eda Taşpınar'ın Yılbaşı Saç Tasarımı Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar yılbaşı için özel olarak hazırladığı saç tasarımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar yılbaşı için özel olarak hazırladığı saç tasarımı ile gündem oldu. 

 

Yıllardır asla kaybetmediği bronzluğuyla herkesin dikkatini çeken Eda Taşpınar, saçlarını da yeni yıla hazırladı. Sürekli tatilde olan sosyetik güzel Eda Taşpınar, her yıl olduğu gibi bu sene de Yunanistan’ın gözde adası Mikonos’ta yazını geçirdi. Bronzluğuyla her daim adından söz ettiren moda ikonu Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Yeni yıl için İstanbul’da

 

Sosyetik güzel, şimdi ise yeni yılı karışılmamak için İstanbul'a döndü. Sosyal medyada aktif olan Taşpınar, son olarak yılbaşı için yaptırdığı saçıyla pozlarını paylaştı.

 

eda taspinar in sac tasarimi begeni topladi

 

Yılbaşı ağacına benzetildi

 

Ancak Taşpınar'ın yeni yıl saçı, sıra dışı modeliyle dikkat çekti. Yılbaşı ağacını andıran saçıyla fotoğraflarını Instagram'a koyan Taşpınar'ın saçının üzerinde, çok sayıda yılbaşı süsü ve dallar olduğu görüldü.



Etiketler: