Edis Görgülü'den Brooklyn Beckham'ın Soyadı Kararına Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Brooklyn Beckham'ın soyadı kararıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Brooklyn Beckham'ın soyadı kararıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Brooklyn Beckham'ın soyadı kararıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Şahane bir hareket olmuş!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Brooklyn Beckham'ın soyadı kararıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Brooklyn Beckham'ın soyadı kararı için "Brooklyn Peltz Beckham'ı kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bir bakış açısı ve belki de olması gereken bir zaman sonra." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

edis gorgulu den brooklyn beckham in soyadi karari icin dikkat ceken yorum