Efecin'den Çocuk Doğurduğunu İddia Eden Mükremin Gezgin'e Sert Sözler! Bu Ülkenin Yüz Karası!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde gündemden düşmeyen ve çocuk doğurduğunu iddia eden Mükremin Gezgin'e sitemiz yazarlarından şarkıcı ve sunucu Efecin çok sert tepki gösterirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde gündemden düşmeyen ve çocuk doğurduğunu iddia eden Mükremin Gezgin'e sitemiz yazarlarından şarkıcı ve sunucu Efecin çok sert tepki gösterirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son günlerde sosyal medyada yaptığı ilginç tavırlar ve hamilelik taklidi ile gündemde olan Mükremin Gezgin Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Çocuk doğurduğunu idda etti. Bunun üzerine şarkıcı ve sunucu Efecin'den yanıt gecikmedi.

 

efecin den mukremin gezgin e sert sozler bu ulkenin yuz karasi

 

"Sen ve senin gibiler bu ülkenin yüz karası”

 

Efecin Mükremin Gezgin'in çocuk doğurduğunu iddia etmesiyle ilgili yaptığı paylaşıma "Ülke neden bu halde? neden geri kalmış durumda? diye soranlar o şahsı iyi izlesin. Milyonlarca çocuk o şahsa hayran. Bunun vebalini kim verecek! Biri bana açıklasın! Siz insanlıktan nasibini almayan kişiler! Haddinizi aşmayın! Tiktok miktok sizi kurtaramaz." ifadeleriyle tepki gösterirken bu ifadeler sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

efecin den mukremin gezgin e olay sozler bu ulkenin yuz karasi