Ege Kökenli Evlilik Tarihini Açıkladı! Düğün Ne Zaman?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ege Kökenli, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada evleneceği tarihi açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ege Kökenli, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada evleneceği tarihi açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren  ünlü oyuncu Ege Kökenli, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada evleneceği tarihi açıkladı.

 

Evleneceği tarihi açıkladı!

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Ege Kökenli, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikiliden Kökenli, ne zaman evleneceklerini açıkladı. Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen ve mutlu birliktelikleri devam eden Ege Kökenli ile nişanlısı Lior Ahituv, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Sevgisiyle yemek sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şimdilerde Star TV'de yayınlanan 'Duy Beni' adlı yapımla setlere dönen Ege kökenli, dizinin ilk bölüm izlemesinde arkadaşlarıyla bir araya geleceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde yapılacak düğün için şimdiden heyecanlı olduğunu ifade eden Ege Kökenli, “Dizi ve düğün sizin için zor olmayacak mı?” şeklindeki soruya yanıt verdi. Güzel oyuncu, “Ekip bu konuda bana çok özen gösterdi. Zaman yaratma anlamında. Bu ayın sonunda düğün var. Yerini söylemeyeyim. Artık son günler, yapalım de geçelim diyoruz. Tüm hazırlıklar neredeyse tamam gibi az kaldı” dedi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir düğünde gelin çiçeğini kapmış ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kökenli, o anların hatırlatılması üzerine; “Hep o çiçekler bir şekilde benim kucağımı düşüyor. Sağlaması da oldu işte bu yazın sonunda evleniyoruz” yorumunda bulundu. 29 yaşındaki Ege Kökenli, son olarak “Batıl inanışlarınız var mıdır?” sorusuna; “Biraz var. Makası elden alamamak gibi” şeklinde yanıt verdi.



Etiketler: