Einstein'a Kafa Tutan Türk Hüseyin Yılmaz Aslında Kimdir?

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Einstein'a kafa tutan Türk bilim adamı Hüseyin Yılmaz'ın bilinmeyen hayat hikayesi hakkında detaylı bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Einstein'a kafa tutan Türk bilim adamı Hüseyin Yılmaz'ın bilinmeyen hayat hikayesi hakkında detaylı bilgiler verdiler. Yayınladıkları ilginç biyografi içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Einstein'a kafa tutan Türk bilim adamı Hüseyin Yılmaz'ın bilinmeyen hayat hikayesi hakkında detaylı bilgiler verdiler.

 

Bir kimsede azim olmazsa bilgisi ölüdür. Bilgiye yaşam veren azimdir demiş ünlü Alman düşünür Goethe. İşte Hüseyin Yılmaz tam da bu sözün vücut bulmuş halidir aslında. Herkes gibi çıplak doğdu hem de bir çok kişi gibi yoksul bir ailenin çocuğuydu ama içinde öyle bir şey vardı ki ancak bunu azimle gün yüzüne çıkarabilirdi. Hayatı ne kadar zorluklarla başladıysa da içindeki bilgiye ulaşma azmiyle bunu başardı. Türkiye'nin bir köşesinden, Denizli'den çıkıp NASA ile çalışmaya hatta Einstein'a kafa tutmaya kadar giden bir azimdi bu. 

 

İşte üniversitelere ders kitaplarına ismini yazdırmayı başaran Hüseyin Yılmaz'ın bilinmeyen hayat öyküsü;