Ekin Koç Cannes Film Festivali'nde Ünlü Olduğumu Anladım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Efe Komiser karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Koç, Youtube'da İbrahim Selim'in konuğu olurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Efe Komiser karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Koç, Youtube'da İbrahim Selim'in konuğu olurken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ekin Koç, Youtube'da İbrahim Selim'in konuğu olurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Ekin Koç oldu!

 

Ekin Koç, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim’in “Ünlü olduğun farkındalığını yaşadığın an ne zamandı?” sorusuna “’Muhteşem Yüzyıl’ı çekerken Cannes Film Festivali’ne gitmiştik. Gündüz otellerin olduğu sahil şeridinde kocaman bir afiş vardı ve afişte kendimi gördüğümde bir farkındalık geldi. Sonra akşamında Beren Saat, Hülya Avşar ve Anastasia Tsilimpiou ile süslendik, giyindik, süper lüks otomobillerle bizi alıp bir şatoya götürdüler. İnanılmaz bir peyzajın, şatafatın olduğu bu şatoda Peru’dan, Hindistan’dan, Şili’den ve Amerika’dan gelen bir sürü kalabalık insanın benimle fotoğraf çektirmeye başladığını görünce ünlü olduğumu anladım ve ‘evet ünlü olmak böyle bir şey olsa gerek’ dedim” yanıtını verdi.

 

ekin koc unlu oldugumu cannes film festivali nde anladim