Ekin Mert Daymaz Gecelerde Bayan Arkadaşıyla Yakalandı! Kimsenin Elini Tutmadım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz önceki gün gecelerde bir bayan arkadaşıyla yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz önceki gün gecelerde bir bayan arkadaşıyla yakalandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz önceki gün gecelerde bir bayan arkadaşıyla yakalandı. 

 

İki kadın arkadaşıyla birlikte Etiler'de görüntülenen Ekin Mert Daymaz, gazetecilerin, "Hanımefendi sevgiliniz mi? Elini tutuyordunuz" sözlerine, "Ben kimsenin elini tutmadım. Yanlışlık olmuştur" şeklinde cevap verdi. Ancak el ele görüntülenmekten kurtulamayan oyuncu, daha sonra hızlıca mekana giriş yaptı. Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Ekin Mert Daymaz, iki kadın arkadaşıyla birlikte Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Daymaz, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince elini tuttuğu kız arkadaşıyla birlikte hemen otomobiline binmeye çalıştı. Bu sırada kapıda Murat Dalkılıç'a denk gelen Ekin Mert Daymaz, arkadaşına selam vermek zorunda kalınca otomobile binme çabasında başarısız oldu. Hızlıca Dalkılıç ile tokalaşan ve selamlaşan ünlü oyuncu, ardından kız arkadaşlarıyla birlikte mekandan uzaklaştı.

 

"KİMSENİN ELİNİ TUTMADIM”

 

Etiler'deki başka bir restorana geçiş yapan Daymaz, muhabirlerin, "Hanımefendi sevgiliniz mi? Elini tutuyordunuz" sözleri üzerine, "Ben kimsenin elini tutmadım. Yanlışlık olmuştur" şeklinde yanıt verdi. Ancak el ele görüntülenmekten kurtulamayan Ekin Mert Daymaz, daha sonra hızlıca mekana girdi.