Ekin Su Cülcüloğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ekin su culculoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu 1996 Ankara doğumludur ve 24 yaşının içindedir. Bilkent Üniversitesi, Uygulamalı Teknoloji Ve İşletmecilik Yüksek Okulu, Turizm Ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu olan Ekin Su Kansu 1,77 cm boyundadır. Daha önce modellik yapan Ekin Su Kansu ilk kez Kuzey Yıldızı İlk aşk dizisi ile kamera karşısına çıkacaktır. Ekin Su bir çok defilede model olarak yer almıştır. Ufuk Ergin’in sahibi olduğu Socia ajansa kayıtlıdır. Bir çok yapımcıdan oyunculuk teklifleri alan Ekin Su oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra Kuzey Yıldızı dizisini seçmiştir. Ekin Su sosyal medya hesabı İnstagram da ekinsuofficial kullanıcı adını kullanmaktadır.