Ekrem İmamoğlu Bugünlerde Atatürk İle Günlerce Sohbet Etmek İsterdim!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan En Zayıf Halka, Popstar gibi TV tarihine damga vurmuş programların yapımcısı Osmantan Erkır, kanalında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu konuk ederken, kendisine bir masa kurmak isteseniz tarihten birini çağırmak isterseniz sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan En Zayıf Halka, Popstar gibi TV tarihine damga vurmuş programların yapımcısı Osmantan Erkır, kanalında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu konuk ederken, kendisine bir masa kurmak isteseniz tarihten birini çağırmak isterseniz sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, En Zayıf Halka, Popstar gibi TV tarihine damga vurmuş programların yapımcısı Osmantan Erkır'ın Youtube kanalına konuk olurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

ekrem imamoglu bugunler gunlerce ataturk ile dertlesmek isterdim

 

Atatürk ile günlerce sohbet etmek isterdim!

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, En Zayıf Halka, Popstar gibi TV tarihine damga vurmuş programların yapımcısı Osmantan Erkır'ın Youtube kanalına konuk olurken dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

 

ekrem imamoglu bugunlerde ataturk ile gunlerce dertlesmek isterdim

 

Programda Erkır'ın "Bir sohbet sofrası kurulacak olsa hani şairin deyimiyle masa da masaymış hani diyeceğimiz bir sofra olsa kiminle sohbet etmek isterdiniz?" soruna yanıt veren İmamoğlu "Bu böyle derin bir liste yapılabilir bir şey insanın aklına bir çok isim getiriyor ama bugünlerde günlerce Atatürk ile dertleşmek isterdim. Yani onun deneyimleri üzerinden herhalde muhteşem bir sofra olurdu. Çok zevkli bir sofra olurdu. Ve Atatürk'ün dostları zaten o sofrada varsa çok zevkli bir sofra olurdu. Düşünsenize mesela Nazım Hikmet olsa muhteşem bir şair, çok başka bir insan yani çok tabi değerli şairler var." ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte sohbetin o kısmı ve ilgilenenler için tamamı;