Ekrem İmamoğlu'ndan 6 Yaşındaki Kız Çocuğunun Evlendirilmesi Olayına Sert Tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in altı yaşındaki kızını gelinlik giydirerek evlendirmesine sert tepki gösterdi. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in altı yaşındaki kızını gelinlik giydirerek evlendirmesine sert tepki gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in altı yaşındaki kızını gelinlik giydirerek evlendirmesine sert tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda  Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in altı yaşındaki kızını gelinlik giydirerek evlendirmesi olayına tepki gösteren İmamoğlu "6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirilmesi nasıl gerçek olabilir aklım almıyor. Bu vicdansızlıktır, bu ahlaksızlıktır, bu bir #cocukistismarı'dır. Bu konuda taviz veren, görmezlikten gelen herkes her yapı da bu suça ortaktır. Bu kaçıncı olay, bu kaçıncı görmezden geliş! YETER!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ekrem imamoglu ndan alti yasindaki kiz cocugunun evlendirilmesi olayina tepki