Elçin Sangu Her Çocuk İçin Her Hakkı İstiyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Elçin Sangu, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında her çocuk için her hakkı istediğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Elçin Sangu, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında her çocuk için her hakkı istediğini belirtti. Zaman zaman  en az oyunculuğu ve güzelliği kadar yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelen ünlü oyuncu Elçin Sangu Dünya Çocuk Gününde yayınladığı videosunda gönüllerde bir kez daha taht kurdu. 

 

Günümüz dünyasında çocukların yaşadıkları sorunlara destek veren ünlü oyuncu Unicef destekçisi olarak kamera karşısına geçerken "Dünya Çocuk gününde ben her çocuk için her hakkı istiyorum. Unicef destekçisi olarak Dünya Çocuk Gününde siz de aramıza katılın" ifadelerini kullanırken, çocukların her hakkı hakkettiklerini belirtti. 

 

Bu açıklaması ile hayranlarının gönlünde güzelliği kadar duyarlılığı ile de taht kuran ünlü oyuncu, yayınladığı Unicef'e destek kampanya videosu ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Not: Fotoğraf Elçin Sangu'nun Instagram sayfasından alınmıştır. 

 

İşte Elçin Sangu'nun yankı bulan o videosu;