Elçin Sangu İbrahim Selim'in Sorusuna Verdiği Yanıt İle Olay Oldu! İnşallah Silinirler!

Youtube'da "İbrahim Selim İle Bu Gece" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve sunucu İbrahim Selim, yayınladığı yeni videosunda Elçin Sangu'yu konuk ederken, Sangu'nun Selim'in sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada olay oldu. 

 

Youtube'da "İbrahim Selim İle Bu Gece" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve sunucu İbrahim Selim, yayınladığı yeni videosunda Elçin Sangu'yu konuk ederken, Sangu'nun Selim'in sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Elçin Sangu önceki gece İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olurken, programda yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. 

 

İnşallah sektörden silinirler! 

 

2015-2017 yılları arasında yayınlanan, başrolü Barış Arduç'la paylaştığı 'Kiralık Aşk' dizisiyle şöhreti yakalayan Elçin Sangu, Youtube'da yayınlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk oldu. Başarılı oyuncu, İbrahim Selim'in "Yolda yürürken karşıma çıksa yolumu değiştiririm dediğin ünlü var mı?" sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirdi. 36 yaşındaki güzel, "Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var" dedi.

 

elcin sangu aciklamasiyla olay oldu