Elçin Sangu Ozan Güven ve Birce Akalay'a Destek Verdi! Tacizcilik Meslek Değildir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün evinin önünde magazin gazetecilerinin tacizleri yüzünden çileden çıkan oyuncu arkadaşı Ozan Güven'e destek verirken "Tacizcilik bir meslek değildir" dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün evinin önünde magazin gazetecilerinin tacizleri yüzünden çileden çıkan oyuncu arkadaşı Ozan Güven'e destek verirken "Tacizcilik bir meslek değildir" dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde magazin muhabirlerinin tacizlerine uğrayan oyuncu arkadaşları Ozan Güven ve Birce Akalay'a destek verirken, tacizciliğin bir meslek olmadığını söyledi. 

 

Tacizcilik bir meslek değildir! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ozan Güven ve Birce Akalay'a destek veren ünlü oyuncu "Tacizcilik bir meslek değildir. Kimsenin kapısına gelip kapı numarasına kadar, plakasına kadar yayınlayıp özel hayatı bu denli taciz edemezsiniz!" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce kez beğenilen tweetiyle ünlü oyuncu bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 

 

İşte Elçin Sangu'nun o paylaşımı;