Elif Doğan'ın Barbie Paylaşımı Gündem Oldu! Margot Kıskançlıktan Çatladı Bu Barbie Karşısında!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elif Doğan Instagram sayfasından yaptığı Barbie paylaşımında stili ve güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elif Doğan Instagram sayfasından yaptığı Barbie paylaşımında stili ve güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elif Doğan Instagram sayfasından yaptığı Barbie paylaşımında stili ve güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

elif dogan in barbie bebek paylasimi sosyal medyada yogun ilgi gordu margot bu barbie karsisinda catladi

 

Margot kıskançlıktan çatladı bu Barbie karşısında!

 

Instagram sayfasından yaptığı Barbie paylaşımında güzelliğiyle ve stiliyle büyüleyen ünlü oyuncu Elif Doğan "Benim hiç Barbie bebeğim olmadı, kendi kendimin Barbie’si oldum" ifadelerini kullandı. Paylaşımı için takipçilerinden "En güzel Barbie", "Çünkü hayata Barbie olarak gelmişsin", "Margot kıskançlıktan çatldı bu Barbie karşısında" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: