Elif Gören'den Merve Aydın'ın Sakatlığı İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Merve Aydın'ın sakatlığı için "Merve Aydın ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu sezonun daha fazla sakatlık olmadan noktalanmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

elif goren den merve aydin in sakatligi ile ilgili dikkat ceken paylasim