Elif Şadoğlu'nun Değişimi Sosyal Medyada Olay Oldu! İşte İnanılmaz Değişimi!

Elif Şadoğlu'nun estetikle değişimi olay oldu.. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasıyla geniş kitlelerin tanıdığı Elif Şadoğlu, estetikle bambaşka biri olurken, yaşadığı değişim sosyal medyada gündem oldu. İşte Elif Şadoğlu'nun o inanılmaz değişimi.. Haberimizde..

 

Elif Şadoğlu'nun estetikle değişimi olay oldu.. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasıyla geniş kitlelerin tanıdığı Elif Şadoğlu, estetikle bambaşka biri olurken, yaşadığı değişim sosyal medyada gündem oldu. İşte Elif Şadoğlu'nun o inanılmaz değişimi.. Haberimizde.. 

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 1

 

Estetikle bambaşka biri oldu! 

 

Survivor’ın Eski İsmi Yeni İmajıyla Tanınmaz Halde! Elif Şadoğlu Estetikle Bambaşka Biri Oldu! Fenomen yarışma programı Survivor ile tanınan Elif Şadoğlu, yarışmanın ardından geçirdiği değişimle gündem oldu. Elif Şadoğlu’nun son halini görenler gözlerine inanamıyor…

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 2

 

Yıllardır ekranlarda yer alan, her sezonuyla ses getiren Survivor, 2022 All Star formatıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Geçmiş sezonlara damgasını vuran ünlü isimlerin zorlu parkurlarda yeniden mücadele edeceği yarışma için sayılı günler kala, yarıştığı dönemde iddiasını ortaya koymuş bir isim değişimiyle herkesi şaşırttı.  

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 3

 

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor tarihine damga vuran iddialı kadın yarışmacılardan biri olan Elif Şadoğlu'nun estetikli son hali gündem oldu.Survivor 2017 sezonunda Gönüllüler takımında boy gösteren daha sonrasında ise 2018'de yarışmada tekrar karşımıza çıkan Elif Şadoğlu sergilediği performansla iddiasını ortaya koymuştu.

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 4

 

Survivor’ın güçlü kadın yarışmacılarından biri olarak gösterilen Elif, 2017 yılında 21. hafta da Survivor'a veda etmişti. O dönem sarı rastalı saçlarıyla dikkat çeken Şadoğlu, 2018 All Star sezonunda imaj değiştirerek sürpriz bir şekilde yeniden adaya gitmişti.

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 5

 

Kısa saçlarıyla yedeklerden yarışmaya katılan Elif’in, Survivor’ın ardından son halini görenler hayret ediyor. 1992 yılında dünyaya gelen Elif Şadoğlu, bir spor merkezinde fitness eğitmenliği yapmaktadır. Katıldığı 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, kaslı vücudu ile verdiği başarılı pozlarla dikkatleri üzerine çekerken sportmen kişiliğini en iyi şekilde yansıtıyor.

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 6

 

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ilgi odağı olan Elif Şadoğlu, yeni tarzıyla herkesi şaşırttı. Geçirdiği estetik operasyonların ardından adeta bambaşka birine dönüşen Şadoğlu, Instagram hesabından yayınladığı fotoğraf kareleriyle görenleri mest etti. İşte Elif Şadoğlu’nun son hali…

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 7

 

elif sadoglu nun estetikle degisimi sosyal medyada olay oldu 8