Elisa Durulay'ın Bikinili Yaz Paylaşımı Gündem Oldu! Zayıflığı Eleştiri Aldı!

Tv8'de yayınlanan Doya Doya Moda programıyla ismini geniş kitlelere duyuran sosyal medya fenomeni Elisa Durulay, Instagram sayfasından yaptığı bikinili yaz paylaşımıyla gündem olurken, takipçileri zayıflığını eleştirdi.

 

Tv8'de yayınlanan Doya Doya Moda programıyla ismini geniş kitlelere duyuran sosyal medya fenomeni Elisa Durulay, Instagram sayfasından yaptığı bikinili yaz paylaşımıyla gündem olurken, takipçileri zayıflığını eleştirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Elisa Durulay, Instagram sayfasından yaptığı bikinili yaz paylaşımıyla gündem olurken, takipçileri zayıflığını eleştirdi.​ 

 

elisa durulay in bikinili yaz paylasimi gundem oldu zayifligi elestirildi

 

Abla nolur biraz kilo al!

 

Instagram sayfasından yaptığı bikinili yaz paylaşımında zayıflığı eleştirilen sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Elisa Durulay için takipçileri "Abla nolur kilo al", "Arkadaşlar gayet sağlıksız görünüyor olduğu gerçeğini saklayarak güzelleme yapamazsınız bazen aşırı zayıflık da hoş durmuyor maalesef bunu linç olarak değil küçük bir dostane tavsiye olarak belirtirseniz iki tarafta süreci sancısız atlatacaktir saygılar... Onca çektiği sıkıntılardan sonra yüzünün gülmesi daha iyi bence böyle devam ama.kendine dikkat ederek lütfen ..", "Ya Allah aşkına hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz kilo vermek nasıl zorsa kilo almakta bir o kadar zor. Zaten kilo almak istediğini takipçileri biliyordur. Ama düşündüğünüz kadar kolay olmuyor.", gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım gündem oldu. 



Etiketler: