Eliz Fındık Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Eliz Fındık kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü makyaj uzmanı Eliz Fındık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eliz Fındık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Eliz Fındık kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü makyaj uzmanı Eliz Fındık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü makyaj uzmanı Eliz Fındık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eliz Fındık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

eliz findik kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Eliz Fındık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Eliz Fındık kimdir? 3 Şubat 1992 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Eliz Fındık 30 yaşındadır. Burcu kovadır. Seyahat etmeyi seven Fındık, Amerika, Mısır, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, Almanya, Yunanistan gibi birçok ülkeye gitmiştir. Tam bir spor tutkunu olan Fndık düzenli olarak spor yapmaktadır. TV360’da Makyajın Sırları isimli programı hazırlayıp sunan Eliz Fındık, aynı zamanda sosyal medyadan da makyajla ilgili videolar çekmekte ve takipçileri ile makyaja dair çeşitli tüyolar, detaylar, ve püf noktaları paylaşmaktadır.

 

360 TV’de yeni nesil program çerçevesinde kamera karşısına geçen Eliz Fındık’ın Makyajın Sırları isimli programı genellikle öğlenleri çıkmaktadır. Takipçileri ile makyaj malzemeleri hakkında da çeşitli bilgiler sunan Eliz Fındık’ın makyajla ilgili bilgisi de bir hayli fazla. Kendisi daha çok Ezgi Fındık ile karıştırılır. Ezgi Fındık ile ikiz kardeştir. Betty isminde bir Alman kurdu cinsi köpeği bulunmaktadır. Instagram’da bu yazı hazırlanırken 147K takipçisi bulunmaktadır.