Elon Musk'un Özel Şefi Masterchef 2023 All Star'a Geldi Sadece 3 Tabağı Seçti!

Dünyaca ünlü Amerikalı girişimci Elon Musk'un özel şefi Akira Back TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star'a konuk olurken yalnızca üç tabağı seçti. 

 

Dünyaca ünlü Amerikalı girişimci Elon Musk'un özel şefi Akira Back TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star'a konuk olurken yalnızca üç tabağı seçti. Dünyaca ünlü Amerikalı girişimci Elon Musk'un özel şefi Akira Back TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star'a konuk olurken yalnızca üç tabağı seçti. 

 

elon musk un ozel sefi akira back masterchef all star a konuk oldu

 

Dünya çapında 25 restoranı bulunan, Elon Musk'ın özel yemek reçetelerini hazırlayan, 'Michelin Yıldızı' sahibi ünlü şef Akira Back MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ekranlarda olacak. Yarışmacılar Back’in yemeğini yaparak potadan kurtulmaya çalışacak. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star bu akşam çok ünlü bir ismi ağırlıyor. Elon Musk'un özel şefi Akira Back, MasterChef Türkiye All Star'ın 90. bölümüne konuk olarak katılıyor. MasterChef All Star’ın bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde yarışmacılar dünyanın sayılı şefleri arasında olan Akira Back’in yemeğine yakın bir yemek yapmaya çalışacak.

 

AKIRA BACK KİMDİR?

 

Akira Back, 1974 yılında Kore'nin Seul şehrinde dünyaya geldi. Uzun yıllar snowboard sporuyla ilgilenen Back, gelirini desteklemek için yerel bir Japon restoranında çalışmaya başladı. Snowboard sporunda hissetiği heyecanın aynısını mutfakta da hissettiğini fark etti ve tam zamanlı aşçılık kariyerine devam etme kararını sürdürdü. Back, Colorado merkezli Sanat Enstitüsü'ndeki Uluslararası Aşçılık Okulu'nda yemek pişirme eğitimine katıldı ve tamamladı. Dünyada 25 tane restoranı bulunan Akira Back aynı zamanda Elon Musk'un özel şefi ve onun özel reçetelerini uyguluyor.