Elvin Levinler'in Yüzüncü Yıl Paylaşımı Tepki Çekti! 'Ne Alakası Var!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Elvin Levinler sayfasından yaptığı Cumhuriyetin 100. yılı paylaşımıyla tepki çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Elvin Levinler sayfasından yaptığı Cumhuriyetin 100. yılı paylaşımıyla tepki çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Elvin Levinler sayfasından yaptığı Cumhuriyetin 100. yılı paylaşımıyla tepki çekti. 

 

elvin levinler in 100 yil paylasimi gundem oldu

 

100. yıl paylaşımı tepki çekti!

 

Onedio'da yer alan habere göre; Oyuncu ve Influencer Elvin Levinler sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına '100'üncü yıl kutlamaları başlasın' yazınca tepkilerin odağına yerleşti. Levinler'in paylaşımını görenler 'Ne ilgisi var?' diye sordu. Önce oyuncu kimliği ile ekranlardan tanıdığımız Elvin Levinler, bir süredir sosyal medya ile ilgileniyor. Instagram'da içerik üreticisi olarak yer alan Levinler'in 1 milyondan fazla takipçisi var. Çeşitli kozmetik ve giyim markasının dijital olarak reklamını yapan Levinler, sık sık yaptığı paylaşımlarla gündem olmayı başarıyor. Daha önce de fenomen olmak için yaptıklarını sıralamış bir de üstüne takipçilerine ilginç bir öneri sunmuştu. Levinler bu kez Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılını kutlamak istedi ancak paylaştığı fotoğraf görenleri dumur etti.

 

Levinler, Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına "100'üncü yıl kutlamalarına başladık" yazdı ancak balkonda ayaklarını uzatıp oturduğu görülüyordu. Gelen tepkilerin ardından Levinler, yazıda küçük bir değişiklik yaptı, "100'üncü yılda çok özel bir ziyarete geldik."



Etiketler: