Elvin Levinler Kimdir? Nerelidir? Evli Mi? Burcu Nedir?

Elvin Levinler kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Elvin Levinler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Elvin Levinler kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

Elvin Levinler kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Elvin Levinler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Elvin Levinler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor.  Peki Elvin Levinler kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

elvin levinler kimdir nerelidir evli mi

 

Elvin Levinler kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Elvin Levinler, 24 Nisan 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünü okudu. ... Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu'nda bale eğitimi alan Levinler, oyunculuk yaşantısına 2011 yılında yayınlanan “Alemin Kralı” isimli dizi ile adım attı. Kısa zamanda sosyal medyada hızla yükselen ve trendler listesine girmeyi başaran Elvin Levinler 4 Nisan 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Cağaloğlu Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Levinler üniversite yıllarında iken Türk Atlantik Gençlik Konseyinin genel sekreteri olarak yurtdışı konferanslarına katılıp Türkiye’yi temsil etti. Özlem Güzel Dans ve Müzik okulunda bale eğitimi alarak bu konuda kendini geliştiren Levinler ekranları ilk defa Atv’de yayınlanan Alemin Kralı dizisinde hayat verdiği Ayben karakteri ile merhaba dedi. Daha sonrasında birçok başarılı yapımda yer alan Levinler 2016 senesinde Bülent Kocamanoğlu ile hayatını birleştirme kararı aldı. YouTube platformunda ürettiği içerikleri ile de oldukça sevilen takip edilmeye başlanan Levinler hayatını sosyal medya ile devam etme kararı aldı.

 

Sosyal medyanın adeta göz bebeği haline gelen ve kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan oyuncu Levinler’in takipçileri en çok sosyal medyada oyuncu güzelin yaşını sorar oldular. Bizler sizin için araştırdık bulduk. 24 Nisan 1988 tarihinde dünyaya gelen fenomen 33 yaşındadır. 1.67 cm ve 50 kg ağırlığında olan ünlü sosyal medya fenomeni boğa burcudur. Göz rengi mavi olan ünlü sosyal medya fenomeni kahverengi saçlıdır.

 

Annesi babası mühendis, bir abisi var. Ailesinin çikolata fabrikası var, babası makine üretimi yapıyor annesi gıda kısmını üretiyor. Abisi ise   satış-pazarlama kısmıyla ilgileniyor. 2016 yılında mimar Bülent Hacıömeroğlu ile Bodrum’da evlendi. “Annem de babam da ODTÜ mezunu sayısal bilgileri kuvvetlidir. Aslında ilk başlarda matematiği sevmezdim. Abimle de aramızda 11 ay var, az yaş farkı olduğu için bebeklikten beri abimin yaptıklarını yapmak istermişim. Matematiği abim ile annem sevdirdi bana diyebilirim. Abimin ismi Efe, benim de ismim Ece olacakmış aslında. Ama annemin hamileliği sırasında babamın akrabalarından Elvin Teyze annemin hep yanında olmuş. Elvin, gökkuşağının 7 rengi demek, soyadımız Levinler de bütün renkler demek. Hem böyle bir uyum yakalamışlar hem de Elvin Teyze’yi çok sevmişler ve onun adını vermişler. Ailem bu zamana kadar aldığım bütün kararlara saygı duydu. Zaten her zaman tüm kararlarımı ailece oturup konuşuruz, tartışırız. Birbirimize çok düşkünüz, hiçbir zaman onlardan ayrı yaşamayı düşünmedim. Oyunculuk onlar için çok yeni bir şeydi ama hep yanımda oldular. Dizi, reklam hiç bilmediğimiz bir sektördü ama denedik. Ailemle karar verdik. ‘Menajerim ailem’ diyebilirim.

 

Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra burslu olarak Koç Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda bale eğitimi de aldı, eğitimini 2011’de Millî Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi’nden bale öğretmenliği diploması alarak tamamladı. Ailesinde hiç ünlü yok, bu konuda bir yol göstereni olmadı. Öncelikle kendi başvurusuyla reklamlar için seçmelere gitti. “Babam istemedi başlarda ama deneyelim dedik. Sonra reklamlarda oynamaya başladım ve ailece hepimiz sevdik. Bu arada hiçbir ajansa bağlı değilim. Üniversitede Hatırla Sevgili dizisinde Beren Saat’in kızını oynayacaktım ama okulum ön plandaydı o zamanlar ve sonra vazgeçtim. Üniversite boyunca reklamlarda oynadım sadece çünkü çok vaktimi almıyordu. ‘Kavak Yelleri’ ve ‘Küçük Sırlar’da bir süre ufak rollerle oynadım. Mezun oldum ve ‘Alemin Kıralı’ dizisinden teklif aldım. O dönemde medyada çalışmak istiyordum. Hem NTV muhabirliği hem de bu dizi aynı anda oldu. Dizi için kararsızdım ama şanslıydım ki hem sit-com’du hem de ekip çok iyiydi. Oya Başar’ın adını duyunca çok sevindim. NTV’deki yöneticilerimle bir denge kurduk. İki işi de severek yaptım.” Televizyon macerasına, 2010 yılında ‘Küçük Sırlar’ dizisinde canlandırıdğı ‘Simay’ karakteriyle başladı. ‘İnadına Aşk’ dizisinde canlandırdığı ‘Nehir’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.