Ema Aydın Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Ema Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ema Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ema Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ema Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ema Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ema Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ema Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ema aydin kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi

 

Ema Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Ema Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü makyaj uzmanı ve sosyal medya fenomeni Ema Aydın 10 Ekim'de dünyaya gelmiştir. Terazi burcu olan ünlü sosyal medya fenomeni Ema Beauty isminde bir güzellik markası sahibidir. Lüks yaşamı seven ünlü sosyal medya fenomeni sık sık seyahat etmektedir. Piyano çalmayı seven ünlü sosyal medya fenomeni Oreo isminde bir kedi sahibidir. Muhterem isminde bir erkek kardeşi vardır. Evlidir. Demet Şener, Hazal Filiz Küçükköse, Ezgi Mola, Yasemin Özilhan gibi ünlülerle yakın dostluğu bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Instagram'da 262 bin takipçiye sahiptir. 



Etiketler: