Emel Özkızıltaş'ın Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Daha önce İşte Benim Stilim isimli yarışmada yarışan sonrasından Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla ekranlara gelen Çarkıfelek programında hosteslik yapan ünlü TV yıldızı Emel Özkızıltaş'ın zaman içindeki estetikle uğradığı değişim sosyal medyada gündem oldu. 

 

Daha önce İşte Benim Stilim isimli yarışmada yarışan sonrasından Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla ekranlara gelen Çarkıfelek programında hosteslik yapan ünlü TV yıldızı Emel Özkızıltaş'ın zaman içindeki estetikle uğradığı değişim sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı Emel Özkızıltaş'ın zaman içindeki estetikle uğradığı değişim sosyal medyada gündem oldu.  

 

İşte Benim Stilim programı ile yıldızı parlayan ve ardından Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği Çarkıfelek programında hosteslik yapmış olan Emel Özkızıltaş, konuşma tarzı ve hareketleri ile hafızalarda yer edindi. İşte Benim Stilim ve Çarkıfelek programının ardından tanınan simalar arasına adını yazdıran Emel Özkızıltaş da estetikli isimler arasında yazdırdı. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaşan Özkızıltaş'ı görenler tanımakta güçlük geçti. Yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiren Özkızıltaş, takipçilerinin de ağzını açık bıraktı. "Bu nasıl değişim" gibi yorumlar yapıldı. Özkızıltaş'ın paylaşımları büyük ilgi görüyor. Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kadir Doğulu'nun jüri koltuğunda yer aldığı İşte Benim Stilim programında yarışan isimler zaman zaman değişimleri ile gündeme geliyor. Programdaki çıt kırıldım tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Emel Özkızıltaş son hali ile gündem oldu. İşte Benim Stilim programının fenomen isimlerinden olan Emel Özkızıltaş adını duyurmasının ardından Kanal D'de ekrana getirilen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışmasında hostes olarak yer aldı. Özkızıltaş, Çarkıfelek programı ile adını daha da geniş kitlelere duyurdu. Programlar sayesinde büyük hayran kitlesine ulaşan Özkızıltaş, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekti.

 

emel ozkiziltas in son hali olay oldu

 

İŞTE BENİM STİLİM EMEL ÖZKIZILTAŞ ESTETİK YAPTIRDI

 

Birçok ünlü isim gibi bıçak altına yapan Emel Özkızıltaş, estetik yaptırdı. Özkızıltaş'ın son halini gören sosyal medya kullanıcıları "Keşke estetik yaptırmasaydın zaten güzeldin" ve "Ne bu hal ya tüm doğallığın gitmiş" gibi yorumlarda bulundu.

 

İşte Emel Özkızıltaş'ın estetikli hali;

 

emel ozkiziltas in estetikle degisimi sosyal medyada gundem oldu