Emily Ratajkowski İle Eşi Sebastian Bear McClard Boşanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Amerika model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile eşi Sebastian Bear McClard'ın ihanet sebebiyle boşanacakları iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Amerika model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile eşi Sebastian Bear McClard'ın ihanet sebebiyle boşanacakları iddia edildi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Amerika model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile eşi Sebastian Bear McClard'ın ihanet sebebiyle boşanacakları iddia edildi. 

 

Instagram'daki şöhretini podyumlara taşıyan model Emily Ratajkowski, 4 yıldır evli olduğu oyuncu eşi Sebastian Bear-McClard'dan ayrılma kararı aldı. Ratajkowski'nin boşanma nedeninin ise 'ihanet' olduğu konuşuluyor. Amerikalı model ve oyuncu Emily Ratajkowski, 2018 yılında evlendiği Sebastian Bear-McClard ile yollarını ayırıyor. Bear-McClard’ın, eşini aldattığına dair ortaya atılan iddiaların bu ayrılığa sebep olduğu düşünülüyor.

 

People'ın aktardığına göre; Sylvester Apollo Bear isminde bir oğulları olan çiftin kısa zaman önce yollarını ayırdığı ve bu evliliği noktalama kararını Ratajkowski'nin verdiği belirtildi. Dergiye konuşan bir kaynak, "Emily iyi hissediyor ve güçlü. Tamamen oğluna odaklanmış durumda. Anne olmayı seviyor." diye konuştu.

 

"DEFALARCA İHANETE UĞRADI"

 

Page Six'e konuşan başka bir kaynak ise, Sebastian Bear McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürdü. Ayrıca Ratajkowski'nin, geçtiğimiz hafta katıldığı bir partide alyansını çıkarmış olması, çiftin ilişkisinin sallantıda olduğu söylentilerine sebep olmuştu. 31 yaşındaki model, henüz resmi olarak bir boşanma davası açmadı ancak ABD basınında yer alan haberlere göre, Ratajkowski'nin yakın zamanda boşanmak için harekete geçmesi bekleniyor.