Emir Sarıgül Buket Aydın Hakkında İlk Kez Konuştu! Niyetimiz Ciddi!

Eski Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül, ünlü spiker Buket Aydın ile ilgili ilk kez açıklama yaparken, kendisiyle ilişkilerinin ciddi olduğunu ifade etti. 

 

Eski Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül, ünlü spiker Buket Aydın ile ilgili ilk kez açıklama yaparken, kendisiyle ilişkilerinin ciddi olduğunu ifade etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, ünlü spiker Buket Aydın ile ilgili ilk kez açıklama yaparken, kendisiyle ilişkilerinin ciddi olduğunu ifade etti. 

 

Emir Sarıgül Buket Aydın’la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü iş insanı, Buket Aydın ile yeniden ilişkilerinin başladığını açıkladı. Eski Galatasaray yöneticisi, iş insanı Emir Sarıgül "Evliliğim bittikten sonra tek ilişkim Buket hanımla olmuştur. Tekrar bir araya gelip konuştuğumuzda ilişkimize birbirimize olan sevgimiz ve saygımız bitmediği için yeniden başlama kararı aldık. Niyetimiz ciddi önümüzde güzel bir yol var. Yaptığınız haber ve yorumlarda bu hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum." sözlerini dile getirdi.

 

emir sarigul buket aydin hakkinda ilk kez konustu