Emre Altuğ Çağla Şikel'in Hayatınızdaki Yeri Ne Sorusuna Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Posta gazetesinin sorularını yanıtlarken, eski eşi Çağla Şikel'in hayatındaki yerinin ne olduğundan bahsetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Posta gazetesinin sorularını yanıtlarken, eski eşi Çağla Şikel'in hayatındaki yerinin ne olduğundan bahsetti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Posta gazetesinin sorularını yanıtlarken, eski eşi Çağla Şikel'in hayatındaki yerinin ne olduğundan bahsetti.

 

Emre Altuğ Posta gazetesinin sorularını yanıtladı. Altuğ, Çağla Şıkel’in sizdeki yeri tam olarak nedir? sorusuna; "Çocuklarımın annesi, çok kıymetli, değerli. Çok seviyoruz biz zaten insan olarak birbirimizi. Ki geçmişte de güçlü duygular yaşadığım kişi, aşık olduğum kadın. O bambaşka bir yerde benim için. Çok iyi bir anne, dost, arkadaş. Kendisine çok saygı duyuyorum. Bugüne kadar birbirimizi hiç kırmadık. Boşanırken bile insani egomuzu bir yana bıraktık" yanıtını verdi.

 

emre altug cagla sikel