Emre Altuğ İle Gözde Kansu Aşklarını İlan Ettiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Emre Altuğ ile Yalı Çapkını dizisinden rol arkadaşı Gözde Kansu aşklarını sonunda ilan ettiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Emre Altuğ ile Yalı Çapkını dizisinden rol arkadaşı Gözde Kansu aşklarını sonunda ilan ettiler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Emre Altuğ ile Yalı Çapkını dizisinden rol arkadaşı Gözde Kansu aşklarını sonunda ilan ettiler. 

 

Aşklarını ilan ettiler!

 

Yalı Çapkını dizisinde karı-koca olan Orhan ve Gülgün karakterlerine başarıyla hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu, yalanladıkları aşklarını nihayet ilan etti. Yalı Çapkını dizisinde karı-koca olan Orhan ve Gülgün karakterlerine başarıyla hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu, yalanladıkları aşklarını nihayet ilan etti. Dizide karı kocayı canlandıran Gözde Kansu ve Emre Altuğ hakkında geçtiğimiz aylarda aşk iddiası ortaya atılsa da ikili haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamış ve arkadaş olduklarını söylemişti. Emre Altuğ ve Gözde Kansu, tatilden bir kareyi sosyal medya hesaplarından paylaşarak aşklarını ilan etmiş oldu. Emre Altuğ'un "Sus" işareti yaptığı kareye Gözde Kansu'yu etiketleyerek, "Yakaladı" yazdı.

 

İşte o paylaşım;

 

emre altug ile gozde kansu asklarini sonunda ilan ettiler