Emre Aşık Ölüm Tehditi Aldığını Söyleyerek Karakola Sığındı!

Bir döneme damga vuran, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını terleten ünlü futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Sarnıç'ın boşanma davası yeni bir hal alırken, Aşık önceki gün Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne giderek ölüm tehditi aldığını söyledi. 

 

Bir döneme damga vuran, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını terleten ünlü futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Sarnıç'ın boşanma davası yeni bir hal alırken, Aşık önceki gün Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne giderek ölüm tehditi aldığını söyledi. Son dönemde eşi Yağmur Sarnıç ile yaşadığı gerilimli boşanma davası ve eşinin kendisi için planladığı cinayet planıyla magazin gündeminin tepesinde yer alan ünlü futbolcu Emre Aşık eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek karalola sığındı. 

 

Yağmur Sarnıç hakkında tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten dava açıldı! 

 

Emre Aşık-Yağmur Sarnıç çiftinin boşanma hikayesi yeni bir hal aldı. Yağmur Sarnıç hakkında tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten ağır ceza mahkemesinde dava açılmasına karar verildi. Emre Aşık ise önceki gün avukatıyla birlikte Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne giderek eşi Yağmur Sarnıç tarafından tehdit edildiğine dair yaklaşık iki saat ifade verdi. Emre Aşık’ın ifadesinden sonra polis ekipleri Yağmur Sarnıç'ı kaldığı siteden alıp karakola götürdü. Sarnıç, tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten 9 saat ifade verdi.