Emre Aydın Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Emre Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Emre Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Emre Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Emre Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Emre Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Emre Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Emre Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

emre aydin kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Emre Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Emre Aydın Kimdir ? Emre Aydın 2 Şubat 1981 yılında Isparta'da doğdu. İlköğrenimini Isparta Mustafa Şener İlköğretim Okulunda gördü.Liseyi Antalya Anadolu Lisesi'nde bitirdi. ... Emre Aydın çektiği video kliplerle birçok müzik listesinde üst sıralara yerleşti. 1981 yılının Şubat ayında Isparta’da dünyaya gelmiştir. Burcu Kova, boyu 1.70 cm, kilosu ise 72’dir. Türk rock müzik dünyasının son dönemlerde büyük başarılara imza atan isimlerindendir. Ailesinin iş nedeni ile bulunduğu Isparta’da Isparta Mustafa Şener İlköğretim Okulunda okumuştur. Ardından Lise tahsilini Antalya Anadolu Lisesi’nde bitiren başarılı sanatçı son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. Baba tarafından aslen Antalya Manavgat’lıdır. 2002 senesinde Onur Ela ile birlikte 6. Cadde adlı müzik grubu ile ülke çapında düzenlenmiş olan Sing Your Song beste yarışmasında 1574 adayı geride bırakmış, Dönersen isimli parça ile 1. ci olmuştur. Grubun ilk ve tek stüdyo albümü 2003 yılında piyasaya çıkmıştır. 2006 yılında yayınlanan ilk solo albüm çalışması Afili Yalnızlık ile deyimi yerindeyse müzik piyasasını alt üst etmeyi başarmıştır. Albümde yer alan Hareket Vakti isimli şarkı dışında tüm şarkıların söz, beste ve müzikleri Emre Aydın’a aittir. Afili Yalnızlık, Kim Dokunduysa Sana Ona Git, Git, Belki Bir Gün Özlersin, Dayan Yalnızlığım ve Bu Kez Anladım adlı parçalar kliplendirildi. O sene yakaladığı başarı ile kısa sürede bir çok ödülünde sahibi olmuştur. Yılın En İyi Rock Müzik Sanatçısı, Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı, Yılın En İyi Parçası, Yılın en İyi Video Klibi vb… O dönemde yaptığı açıklamada şarkılarını şimdi evli ve mutlu evliliği süren eski aşkına yazdığını dile getirmiştir.



Etiketler: