Emre Durmuş Dev Buzul Dağları Arasında Bir Gün Geçirdi!

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Emre Durmuş, Grönland'taki deneyimlerine devam ederken, bu kez yayınladığı videosunda dev buzul dağları arasında bir gün geçirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Emre Durmuş, Grönland'taki deneyimlerine devam ederken, bu kez yayınladığı videosunda dev buzul dağları arasında bir gün geçirdi. Son dönemde yayınladığı farklı seyahat videoları ile geniş kitlelerin takip ettiği ünlü Youtuber yayınladığı videosunda Grönland'taki deneyimlerine devam ederken, ülke ilgili yeni bilgiler aktarmaya devam etti. 

 

Son yayınladığı videosunda bu kez Grönland'te dev buzul dağları arasında bir gün geçiren ünlü Youtuber, kaldığı evden bot ile dev buzul dağlarına doğru yaptığı gezintide yaşadığı deneyimleri takipçileri ile paylaşırken, küresel ısınma ve iklim değişiklikleri ile dev buzul dağlarının nasıl etkilendiğini yakından gözlemledi. 

 

Kuzey Avrupa'nın en çok merak edilen ülkesi Grönland'taki maceralarına son sürat devam eden ünlü Youtuber, yayınladığı dev buzul dağları arasında bir gün içeriği ile kısa sürede binlerce kez izlenirken takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.