Emre Durmuş İran'da Sokak Yemeklerini Denedi!

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Emre Durmuş, yayınladığı videosunda İran'ın efsane sokak lezzetlerini denerken, tattığı yemeklerle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Emre Durmuş, yayınladığı videosunda İran'ın efsane sokak lezzetlerini denerken, tattığı yemeklerle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuber Emre Durmuş, yayınladığı videosunda İran'ın efsane sokak lezzetlerini denerken, tattığı yemeklerle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Iran Tehran (Tahran) sokak yemekleri sandığımızdan çok daha farklı dünya çapında iran food baya nam salmış. Özellikle kilosu 1000 dolar olan Safran çok ilginç bir şekilde tüm yemeklerde kullanıyor. Tehran (Tahran)  da birbirinden farklı iran yemeklerini görebileceğiniz videonun detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.