Emre Durmuş'un İran İzlenimleri!

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Emre Durmuş, yayınladığı videosunda tatil için gittiği İran'ın başkenti Tahran'da edindiği izlenimler hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Emre Durmuş, yayınladığı videosunda tatil için gittiği İran'ın başkenti Tahran'da edindiği izlenimler hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Emre Durmuş, yayınladığı videosunda İran'ın başkenti Tahran'da edindiği izlenimleri takipçileriyle paylaştı. 

 

İran'da yaşam nasıl? 

 

Emre Durmuş, yayınladığı videosunda İran'da kullanılan para birimi, insanların nasıl yaşadıkları, geleneksel yemekler konusunda bilgiler verdi. Şeriatla yönetilen ülkedeki insanların durumlarını ele alan ünlü Youtuber sokaktan insan manzaraları hakkında da bilgiler verirken, İran'da kullanılan uygulamaları çok detaylı bir şekilde anlattı. İran'ın en ünlü seyahat bloggerı ile tanışan ünlü Youtuber kendisinden önemli bilgiler öğrendi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.