Emre Karayel'den Onur Şener'in Öldürülmesine Sert Tepki! Yine De İçim Soğumuyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Emre Karayel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in istek şarkıyı bilmediği için öldürülmesine tepki gösterirken çok sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Emre Karayel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in istek şarkıyı bilmediği için öldürülmesine tepki gösterirken çok sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Emre Karayel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in istek şarkıyı bilmediği için öldürülmesine tepki gösterirken çok sert ifadeler kullandı.

 

İçim soğumuyor!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili "Şu yavruyu sebepsiz babasız bıraktınız ya, gün yüzü görmeyin inşallah. Dünden beri,beddua ve küfür ediyorum gene de yüreğim soğumuyor. Şerefsiz pislikler!!" ifadelerini kullanan Karayel sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

emre karayel den onur sener in oldurulmesine tepki paylasimi sert ifadeler kullandi