En İyi 10 Saç Maşası!

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçlarıdır. Güzelliğe önem veren kadınlarda saç maşası kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği saç maşası sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürünün en iyileri hangi markadır? İşte cevabı haberimizde...

 

1 - Dyson Airwrap

30 mm ve 40 mm Airwrap uzun başlıklar dahil. Standart başlıklarımızdan %50 daha uzun olan bu başlıklar, uzun saçlarda daha kolay şekillendirme için daha fazla saçı sarar. 

dyson

2 - Remington PROluxe 32 mm. Saç Maşası

PROluxe bukle maşası CI9132 model, 32 mm'lik plakaya sahiptir. Bu plaka sayesinde kuaför elinden çıkmış gibi buklelere sahip olabilirsiniz.

3 - BaByliss Pro 180 Saç Maşası

BaByliss C338E Pro 180 Saç Maşası Ekstra Büyük (38mm) boy gövde Kaymayı kolaylaştıran, eşit ısı dağılımı sağlayan aynı zamanda da saçı yüksek sıcaklığa karşı korur.

4 - BaByliss W2447E Deep Waver Su Dalgası Maşası

Babyliss W2447E su dalgası saç maşası sayesinde eşit kıvrımlara sahip olabilirsiniz. 3 farklı ısı kademesine sahip olmasının yanı sıra en düşük 160 ve en yüksek 200 dereceye kadar ısınır. 30 saniyede ısınarak kullanım için hazır olur.

5 - Remington Mineral Glow Saç Maşası

Maşanın Gelişmiş Seramik Kaplaması, Kuvars, Turmalin, Opal ve Ay Taşı şeklinde sıralanan 4 Kat Doğal Mineral Katkısına sahiptir.emington CI5408 Mineral Parıltılı Saç Maşası Geliştirilmiş seramik kaplama 4 tip mineral ile emprenye edilir.

6 - Trina Profesyonel Saç Maşası 25mm

25 mm.Profesyonel ve kişisel kullanıma uygun olan saç maşası, güçlü saç şekilleri oluşturmanızı sağlar. Çok çabuk ısınır ve birkaç saniye içinde kullanıma hazır hale gelir. 360 derece dönebilen kablosu, hareket özgürlüğü oluşturur.

7 - Remington Curl & Straight Confidence

Remington Curl & Straight Confidence, saçınıza kolayca şekil vererek tarzınızı ortaya koymanızı sağlar. Curl & straight confidence döner sıcak hava üflemeli şekillendirici saçınızı kuruturken şekillendirme konforunu sağlar · 40mm döner yumuşak kıl fırça.

8 - BaByliss C456E Bronze Shimmer Wand Saç Maşası

BaByliss C456E Bronze Shimmer Wand Saç Maşası Zahmetsizce doğal dalgalar oluşturmak için profesyonel kalitede oval şeklinde 32 mm gövde uzunluğuna sahiptir.

9 - Fakir Estelle Saç Maşası

FAKİR ESTELLE SAÇ MAŞASI. 50 W. 200 °C'ye kadar ulaşan sıcaklık. 25 mm çapında saçın elektriklenmesini ve yıpranmasını önleyen tourmaline seramik kaplı maşa.

10 - Rowenta Fashion Stylist 3 in 1 Multistyler Saç Şekillendirici

Fashion Stylist saç düzleştirici, maşa ve tost dalgası: Bu 3'ü 1 arada saç düzleştirici, maşa ve tost dalgası yapabildiğiniz ürün ile çok sayıda modern görünüm yakalayabilirsiniz. Etkili düzleştirme için 2 entegre tarağı, geniş dalgalar için 35 mm’lik geniş çapı ve tost dalgası için 3D plakalarıyla her ruh halinize uyum sağlar.

 


Etiketler: