En Maliyetli Dizi Ve Filmler Hangileridir?

Maliyetleri Dudak Uçuklatan Dev Prodüksiyonlu Dizi Ve Filmleri Sizin İçin Araştırdık! İşte Detaylar…

 

 

HALO (2022- Devam ediyor)

 

Halo, 26. yüzyılda Birleşmiş Milletler Uzay Komutanlığı ile insan ırkını yok etmeye kararlı gelişmiş uzaylı ırkının teokratik-askeri ittifakı arasında gerçekleşen destansı savaşı anlatıyor.

Bölüm Başı Maliyet:10 Milyon Dolar 

 

 

 

THE CROWN (2016-Devam ediyor)

 

Peter Morgan tarafından yazılan dizide Kraliçe II. Elizabeth'in genç yaştaki saltanatının hayatını nasıl etkilediğini anlatılıyor. 

Bölüm Başı Maliyet:13 Milyon Dolar 

 

 

 

SEE (2019-2022) 

 

 

Distopik bir gelecekte görme yetisini yitiren insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Toplum etkileşim kurmak, inşa etmek, avlanmak ve hayatta kalmak için yeni yollar bulmak zorunda kalır. Fakat görme yetisiyle doğan ikiz bebekler bu düzeni bozar.

Bölüm Başı Maliyet:15 Milyon Dolar

 

 

 

THE MANDALORİAN (2019-Devam ediyor )

 

 

Yıldız Savaşları evreninde geçen dizi, Jedi'ın Dönüşü döneminden beş yıl sonra başlar ve Yeni Cumhuriyet'in ulaşamayacağı yerde, galaksinin dış sınırlarında yalnız bir ödül avcısının seyahatleri anlatılıyor. 

Bölüm Başı Maliyet:15 Milyon Dolar

 

 

 

GAME OF THRONES (2011-2019)

 

 

Game of Thrones, David Benioff ve D. B. Weiss tarafından yaratılan dizide dokuz asil aile, Westeros toprakları üzerinde kontrol için savaşırken, eski bir düşmanın bin yıl boyunca uykuda kaldıktan sonra geri dönüşünü ve taht savaşları konusu işleniyor.

Bölüm Başı Maliyet:15 Milyon Dolar 

 

 

 

THE PACİFİC (2010)

 

 

10 bölümden oluşan II. Dünya Savaşı konulu dizi, Amerikan Deniz Piyade Kolordusu'nun Pasifik Cephesi'nde Japon İmparatorluk Deniz Kuvvetleri birliklerine karşı verdiği mücadeleyi birkaç deniz piyadesinin gözünden gösteriyor.

Bölüm Başı Maliyet:20 Milyon Dolar

 

 

 

HOUSE OF THE DRAGON (2022-Devam ediyor)

 

Martin'in Ateş ve Kan kitabına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savașa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor. Daenerys Targaryen'in doğumundan 172 yıl önce, Targaryen Hanesi içinde gücünün zirvesinde bir iç veraset savaşı vardır. 

Bölüm Başı Maliyet:20 Milyon Dolar

 

 

 

WANDAVİSİON (2011)

 

Yorucu bir hayatı arkalarında bırakmak isteyen süper kahramanların güçlerini kullanmak zorunda olmadıkları bir hayatı arzulamasıyla ideal banliyö hayatlarını yaşayan iki süper kahraman olan Wanda Maximoff ve Vision'a odaklanılan dizide hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayınca olaylar gelişir.

Bölüm Başı Maliyet:25 Milyon Dolar

 

 

 

STRANGER THİNGS (2016-Devam ediyor)

 

Genç bir çocuğun kasabada meydana gelen doğaüstü olayların ortasında kaybolması üzerine annesinin bir polis şefinin ve arkadaşlarının onu geri almak için korkunç doğaüstü güçlerle savaşması konusunu ela alıyor. Sezonlar süren bu hesaplaşma, Hawkins adındaki kurgusal kasaba bu doğaüstü güçlerden kurtulana kadar devam edecektir.

Bölüm Başı Maliyet:30 Milyon Dolar

 

 

 

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: GÜÇ YÜZÜKLERİ (2022-HALEN)

 

 

J.R.R Tolkien'in 'Hobbit' ve 'Yüzüklerin Efendisi' filmlerindeki olaylardan binlerce yıl önce geçen dizide, Dumanlı Dağlar'ın derinliklerinden Lindon'un görkemli ormanlarına, ada krallığı Numenor'dan, haritanın en uzak noktalarına kadar tüm bu diyarların hem tanıdık hem de yeni karakterlerinden oluşan topluluğa odaklanılıyor.

Bölüm Başı Maliyet:58 Milyon Dolar



Etiketler: