Ender Gündüzlü'den Hadise'ye İkinci Şok!

Aşk Kaç Beden Giyer şarkısının bestecisi Ender Gündüzlü'den ünlü şarkıcı Hadise'ye ikinci şok.. Gündüzlü daha önce şarkısının izinsiz bir şekilde reklamlarda kullanıldığı gerekçesiyle açtığı davanın ardından Hadise'ye ikinci bir dava daha açtı. 

 

Aşk Kaç Beden Giyer şarkısının bestecisi Ender Gündüzlü'den ünlü şarkıcı Hadise'ye ikinci şok.. Gündüzlü daha önce şarkısının izinsiz bir şekilde reklamlarda kullanıldığı gerekçesiyle açtığı davanın ardından Hadise'ye ikinci bir dava daha açtı. Son dönemde yaşadığı aşk ve makyajsız paylaşımlarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise'ye Aşk Kaç Beden Giyer şarkısının bestecisi Ender Gündüzlü tarafından daha önce açtığı tazminat davasının üstüne ikinci bir tazminat davası daha açıldı. 

 

‘Aşk Kaç Beden Giyer’in bestecisi Ender Gündüzlü, şarkısını izinsiz reklamda kullandığı iddiasıyla Hadise’ye açtığı bin liralık dava sürerken, 141 bin 885 lira talep ettiği ikinci bir dava açtı. Ender Gündüzlü’nün, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açtığı ilk davadaki iddiasına göre; Hadise 2 yıl önce Trendyol alışveriş sitesiyle 500 bin Euro karşılığında reklam anlaşması imzaladı ve “Aşk Kaç Beden Giyer”in site reklamlarında kullanılmasına izin verdi. Ancak bunun için kendisinden, söz yazarı Deniz Erten’den ve yapımcı Bülent Seyhan’dan izin almadı. Gündüzlü’nün avukatı, Hadise’nin yanı sıra sitenin sahibi DSM Grup Danışmanlık’a da tazminat davası açtıklarını belirtti.

 

hadise ye ender gunduzlu den ikinci sok