Enes Batur Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da yayınladığı eğlenceli içeriklerle adından sık sık söz ettiren ve Türkiye'nin en büyük Youtube kanallarından bir tanesinin sahibi olan ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur'un hayatıyla ilgili bilinmeyenler internet kullanıcıları tarafından internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Enes Batur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? İşte detaylar.. 

 

Youtube'da yayınladığı eğlenceli içeriklerle adından sık sık söz ettiren ve Türkiye'nin en büyük Youtube kanallarından bir tanesinin sahibi olan ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur'un hayatıyla ilgili bilinmeyenler internet kullanıcıları tarafından internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı Youtube yayınları ve rol aldığı sinema filmleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur'un hayatıyla ilgili bilinmeyenler internet kullanıcıları tarafından internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Enes Batur kimdir? İşte detaylar.. 

 

Enes Batur kimdir? 

 

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 tarihinde Antalya'da dünyaya gelmiştir. Babası polis emeklisi, annesi ise hemşiredir. Küçük yaşlarda video içeriği üretmeye başlayan Enes Batur kısa sürede fenomen oldu. Her yıl düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri 2017 yılında ilk defa En İyi YouTuber/Instagrammer kategorisi altında bir ödül verdi ve ödülün sahibi Enes Batur oldu. Ancak daha sonra Batur’un kanalında ‘çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler’ bulunduğu gerekçesiyle ödülü geri alındı. Ancak, Altın Kelebek ödül tartışmalarının hemen ardından 2018’de Altın Palmiye Ödülleri’nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü’nü kazandı.

 

Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018’de vizyona girdi. 2. Filmi Enes batur gerçek kahraman 31 Mayıs 2019’da vizyona girdi. 2019'un son günlerinde çıkardığı “Enes Batur – Dolunay” adlı parça ise hiç beklenmedik bir anda müzik piyasasına bomba gibi düşerken dijital medyada paylaşıldığı dakikadan itibaren ilk yarım saat içerisinde 500.000'den fazla kişi tarafından izlenerek önemli bir rekora imza attı.

 

"Dolunay" şarkısından sonra "Biliyom" şarkısıyla müzik piyasasındaki çıkışını sürdüren ve 4 ay içerisinde yayınladığı klip ile 78 milyon izlenmeye ulaşan ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur’un Youtube kanalında şu an 14,2 milyon takipçisi bulunuyor.

 

enes batur kimdir



Etiketler: