Enes Sayın 'Yükseliyorum' İsimli Şarkısıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Enes Sayın kimdir? Yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Enes Sayın Yükseliyorum'  isimli single çalışması ile sosyal medyada gündem oldu. Peki Enes Sayın kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Enes Sayın kimdir? Yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Enes Sayın Yükseliyorum'  isimli single çalışması ile sosyal medyada gündem oldu. Peki Enes Sayın kimdir? Enes Sayın'ın 'Yükseliyorum'  isimli single çalışması, tüm platformlar üzerinden müzik severlerin beğenisine sunuldu. Söz ve müziği kendisine ait olan bu şarkıya büyük kitleler tarafından ilgi duyuldu. Bunun üzerine birçok kişi de kim olduğunu ve ilerideki projelerini merak etmeye başladı. 

 

enis sayin yukseliyorum isimli sarkisiyla sosyal medyada gundem oldu

 

Enes Sayın kimdir?

 

17 Temmuz 2001 doğumlu olan Enes Sayın 20 yaşındadır ve aslen Şilelidir. Enes Sayın kendisini bu alanda geliştirmeye devam ediyor. Ve gün geçtikçe daha iyi işler yapmak için kendisini bu işe odaklıyor. Kaliteli işler yapmak, konserde seyircileri ile buluşup onlarla şarkı söylemek isteyen Enes Sayın hayallerini gerçekleştirmek için yola koyuldu. Bir çok bestesi olan Enes Sayın aralarından en iyileri seçiyorum, bu yolda doğru adımlar atmak istiyorum dedi. Enstrüman çalmak ve tasarım yapmak hobileri arasındadır.

 

 



Etiketler: