Engin Akyürek'in İkinci Öykü Kitabı  'Zamansız' Çıktı!

FOX TV'de yayınlanan Adım Farah dizisinde canlandırdığı Lekesiz Tahir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Akyürek hayranlarıyla yeni kitabının müjdesini paylaştı. 

 

FOX TV'de yayınlanan Adım Farah dizisinde canlandırdığı Lekesiz Tahir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Akyürek hayranlarıyla yeni kitabının müjdesini paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Akyürek, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni öykü kitabı "Zamansız"ın müjdesini verdi. 

 

Gelirini Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağışladı! 

 

Engin Akyürek 2018 yılında çıkardığı "Sessizlik" isimli öykü kitabının ardından yeni öykü kitabı "Zamansız"ı tamamladığını duyururken, ikinci öykü kitabı "Zamansız" ile çekilmiş pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncu Engin Akyürek Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kitap müjdesini verirken "Uzun bir aradan sonra ikinci öykü kitabım "Zamansız " karşınızda. Uzun bir aranın içine belki tatsız olaylar duygular girdi ama bu kitabı her şeye rağmen umut dolu bir dünyada yaşama isteğimizin var olduğunu bilmek , bu duyguda bir tat bırakabilmek adına paylaşmak istedim . Yazma yolculuğumda her daim yanımda olan @idilhafizoglu na @yasinoksuz e ve çok emek verdiğimiz @kafasinagoredergi sine @basrialbayrak ın ve #ÖzlemDurak'ın basım yolculuğundaki emeklerine , @artistanbul1 ailesine ve @dogan_kitap ailesine , çizimleriyle yine yanımda olan @nalanalaca ya, kapak çizimini yapan @basaran_karabulut a , değerli aileme ve Ankara'ya sonsuz teşekkürler...( kitabın telif gelirleri Türkiye Omurilik felçlileri derneğine bağışlanmıştır" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımıyla Engin Akyürek takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

engin akyurek in ikinci oyku kitabi zamansiz cikti