Engin Akyürek Tülin Yazkan İle Aşk Mı Yaşıyor?

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sancar Efe karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Akyürek aradığı aşkı aynı dizide Menekşe adıyla eşini oynayan oyuncu Tülin Yazkan'da buldu. 

 

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sancar Efe karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Akyürek aradığı aşkı aynı dizide Menekşe adıyla eşini oynayan oyuncu Tülin Yazkan'da buldu. Son dönemde adı Cansu Dere, Bertemsu Özdemir gibi oyuncularla anılan ünlü oyuncu Engin Akyürek, dizi setinde tanıştığı Tülin Yazkan ile aşk yaşamaya başladı. 

 

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre Engin Akyürek Tülin Yazkan çiftinin aşkı Taksim'de el ele yürürlerken hayranlarının kendilerini fark etmeleriyle ortaya çıktı. 

 

Tülin Yazkan Kimdir? 

 

28 Şubat 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tülin Yazkan, Beykent üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılanda yayınlanan Yılanların Öcü dizisi ile yaşayan Tülin Yazkan daha sonra, Yazın Öyküsü, Bodrum Masalı ve Kırlangıç Fırtınası, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımlarda rol almıştır. Son dönemde ise Sefirin Kızı dizisinde Menekşe karakteriyle Sancar Efe (Engin Akyürek)'nin eşini canlandıran ünlü oyuncu balık burcu olup 1.62 boyunda ve 45 kilodur. 

 

Engin Akyürek Kimdir? 

 

12 Ekim 1981 yılında Ankara'da dünyaya gelen Engin Akyürek, aslen Erzincan Tercan'lıdır. Babası memur, annesi ev hanımı olan ünlü oyuncu Ankara üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. 2004 yılında Türkiye'nin Yıldızları isimli yarışma programına katılan ünlü oyuncu bu yarışmada birinci olunca televizyon dünyasına adım atmış oldu. 

 

İlk oyunculuk deneyimini Yabancı Damat dizisi ile gerçekleştiren ünlü oyuncu, sonrasında Kader, Kara Yılan, Bir Bulut Olsam, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Bi Küçük Eylül Meselesi, Ölene Kadar, Çocuklar Sana Emanet, Bir Aşk İki Hayat gibi yapımlarda rol almıştır. 

 

Şimdilerde Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe karakterine hayat veren ünlü oyuncu terazi burcu olup 1.87 boyunda ve 83 kilodur.