Engin Özdemir Sri Lanka'da Yaşadığı Köy Hayatı Hakkında Bilgiler Verdi!

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Engin Özdemir, yayınladığı videosunda Sri Lanka'da yaşadığı köy hayatı hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Engin Özdemir, yayınladığı videosunda Sri Lanka'da yaşadığı köy hayatı hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Engin Özdemir, yayınladığı videosunda Sri Lanka'da yaşadığı köy hayatı hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda Sri Lanka'da yaşadığı köy hayatı hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "Sri Lanka'da yaşadığımız kasabanın anlamı kumlu köy burası sörf turizimi ile beraber gelişmiş bir yer ama halkıyla ve gelenekleri ile köy hayatını korumaya devam ediyor. Her yerden hayvanların çıkması ve bir çok meyve ağaçlarının bulunmasıda en eğlenceli özelliklerinden." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.