Engin Polat'a Ait Güzellik Merkezi Kurşunlandı!

Mal varlıklarına el konulması iddialarıyla gündemde olan Engin Polat ve Dilan Polat'a ait bir güzellik merkezi dün gece kurşunlandı. 

 

Yasemin'de yer alan habere göre; Dilan ve Engin Polat çifti gündem düşmüyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla haklarında soruşturma açılan ve mal varlıklarına el konulan Dilan ve Engin Polat çiftinin iş yeri bir kez daha kurşunların hedefi oldu.

 

engin polat a ait bir guzellik merkezi kursunlandi

 

Güzellik merkezi kurşunlandı!

 

Yasemin'de yer alan habere göre; Haklarında iddialardan dolayı gündemden düşmeyen ve mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin merkezlerine peş peşe silahlı saldırı düzenlendi. Dilan Polat'ın merkezinin ardından Engin Polat'a ait Ataşehir'deki merkezi çarşamba günü kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken Engin Polat'ın merkezine gece yarısı bir kez daha silahlı saldırı düzenlendi. Gece saat 03.00'da kimliği belirsiz kişiler tarafından ikinci kez merkezi kurşunlanan Engin Polat, yaşananlara isyan etti. Instagram hesabından mekanına isabet eden kurşunları gösteren Polat, "Gece saat 3'te uykumdan bu video ile uyandırıldım. Bu hafta yaşadığımız 3. silahlı saldırı. Yetkililerden acil olarak bu konuya açıklık getirmesini rica ediyorum. Bu kurşunlar sadece bize değil. Büyümekte olan her işletmelere" diyerek Türk Polis Teşkilatı'nı etiketledi. Saldırıların arkasındaki isimleri hedef alan Engin Polat, "Sıkanlar değil arkasındakileri bulmak lazım. Bana yapılsa anlarım bu nasıl bir namussuzluktur ki 450 kişinin çalıştığı kurumuma bir haftada yapılan 3. saldırı" dedi.