Enis Arıkan Ezgi Mola İle Cezalı Soru Cevap Oynadı!

Şu sıralar Alice Müzikali'nde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan Youtube kanalında yayınladığı yeni videosunda aynı projede birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte cezalı soru cevap oynadı. 

 

Şu sıralar Alice Müzikali'nde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan Youtube kanalında yayınladığı yeni videosunda aynı projede birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte cezalı soru cevap oynadı. Son dönemde oyunculuğu kadar Youtube'da yayınladığı videolarla da dikkat çeken ve her daim adından söz ettiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, yayınladığı yeni videosunda bu kez yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte cezalı soru cevap oynadı. 

 

Yayınladığı videosunda bütün sırlarını anlattığı yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte cezalı soru cevap oynayan ünlü oyuncu bu içeriği ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü oyuncu takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Enis Arıkan'ın bol gülme garantili Ezgi Mola ile birlikte oynadığı cezalı soru cevap oyununun detayları;