Enise Sude Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Enise Sude kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Enise Sude ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Enise Sude kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Enise Sude kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Enise Sude ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Enise Sude ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Enise Sude kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

enise sude kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Enise Sude kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Enise Sude'nin aslen Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde büyümüş ve daha sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Instagram fenomenlerinden olan ve 266 bin takipçisi olan Enise Sude, aynı zamanda mankenlik yapmaktadır. Enise Sude’nin Zonguldak’ın Kilimli İlçesine Bağlı Gelik Beldesi’nde büyüdüğü, daha sonra İstanbul’a yerleştiği öğrenildi.. Daha sonra İstanbul’a taşınan Çağla’nın mesleği bilinmiyor. Fakat Instagram hesabını aktif kullanıyor ve bu hesabından reklam alıyor. Gece hayatını çok seven ve estetiği fazla kaçıran Çağla, sosyal medya hesabından sık sık vücudunu sergileyen fotoğraflar paylaşmaktan çekinmiyor. Instagram’da 4,1 milyon takipçisi bulunan sporcu Sergi Constance’nin ve şarkıcı Jason Derulo’nun da kendisine mesaj attığını söyleyerek ifşa eden Enise Sude, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Daha önce de Galatasaray’ın eski oyuncusu Emre Mor’un attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelmiş ve “Bazıları ifşalanmayı hak etti” mesajını yazarak Emre Mor’u Snapchat üzerinden engellediğini gösteren fotoğrafı paylaşmıştı. Enise Sude, Beşiktaşlı Dorukhan Tokgöz’ün de kendisine mesaj gönderdiğini iddia etti. Dorukhan ise iddiaları yalanladı. Instagram’da 263 bin takipçisi bulunan Enise Sude’nin sayfasına @enisesudeee adresinden ulaşabilirsiniz. Hakkında fazla bir bilgi bulunmayan Enise Sude’nin Zonguldak’ın Kilimli İlçesine Bağlı Gelik Beldesi’nde büyüdüğü, daha sonra İstanbul’a yerleştiği öğrenildi. Oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Emine Sude konu hakkında şunları söyledi; “Yakın bir arkadaşımın vasıtası ile bir film ajansına yazıldım. Ajansın dikkatini çektim ve bana ilk olarak iyi reytingi olan dizilerden bir tanesinde oyunculuk fırsatı verdiler. Kısa bir rolüm oldu ancak çok heyecanlandım ve işimi severek yaptım. Daha sonra fazla eğitim almam gerektiğini fark ettim ve bir sanat akademisine yazılıp oyunculuk ve kamera önü eğitimi aldım. Ardından tekrar önemli bir dizide kısa bir rolüm daha oldu. Oyunculuk konusunda son derece kendime güveniyorum, modellik için de fiziğimin ve dış görünüşümün başarılı olduğundan dolayı gayet iyi ve sektörün önde gelen reklam firmalarının da tekliflerini değerlendiriyorum, şu anda bir kadın giyim firması ile modellik çalışmalarını sürdürüyorum. Hedefim film sektöründe iyi bir yer edinmek ve bunu başaracağıma inanıyorum”



Etiketler: