Enkazdan Çıkarılan Kız Çocuğunu Sağlık Ekiplerine Vermek Yerine Canlı Yayın Açtı! Tepki Çekti!

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, dün gece enkaz altından çıkarılan küçük kızı sağlık ekiplerine teslim etmek yerine canlı yayın açan görevlinin tavırları sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. 

 

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, dün gece enkaz altından çıkarılan küçük kızı sağlık ekiplerine teslim etmek yerine canlı yayın açan görevlinin tavırları sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, dün gece enkaz altından çıkarılan küçük kızı sağlık ekiplerine teslim etmek yerine canlı yayın açan görevlinin tavırları sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. 

 

Yaralı ve korkmuş çocukla canlı yayın açması tepkilere neden oldu!

 

Deprem bölgesindeki arama ve kurtarma ekipleri bir kız çocuğunun daha sağ bedenini enkaz altından çıkarmayı başardılar. Fakat küçük kızı sağlık ekiplerine yetiştirmek yerine onunla canlı yayın açan bir görevlinin görüntüleri tepki çekti. Yüzünden ve vücudundan yaralı olduğu tahmin edilen küçük kız ne olduğundan habersiz görevlinin kucağına yattı. Görevli ekip üyesi de telefonla o anları canlı olarak hesabından paylaştı. Bu durum sosyal medyada tepkilere neden olurken bir kullanıcı görüntüler için  “Yazıklar olsun senin insanlığına. Çocuk travma geçiriyor sen canlı yayın derdindesin. Basit insan, şov yapıyor. Çocuğu doğru dürüst kucaklamıyor bile.” ifadeleriyle duruma tepki gösterdi. 

 

İşte o anlar;



Etiketler: