Ercüment Ovalı'dan Sağlık Bakanlığına Sitem!

Bugün yaptığı açıklamayla Corona virüsüne karşı aşı geliştirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisiyle ilgili yaptığı sert eleştirilere yanıt verirken sitem etti. 

 

Bugün yaptığı açıklamayla Corona virüsüne karşı aşı geliştirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisiyle ilgili yaptığı sert eleştirilere yanıt verirken sitem etti.  Son dönemde sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve bir çok insana umut olan Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisiyle ilgili yaptığı "sosyal medya üzerinden kimsenin umuduyla oynamayın" ifadelerini yanıt verirken, sitem etti. 

 

Habertürk ekranlarında soruları yanıtlayan Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalarla insanların umutlarıyla oynamayın. ifadeleri için Sağlık Bakanlığı'na 1 ay önce ulaşmaya çalıştıklarını ve cevap alamadıklarını, yine ulaşmaya çalışsalar 1 ay daha bekleyecekleri için sosyal medyadan haberi duyurduklarını anlattı. Sözlerine devam eden Ovalı "Beni eleştirecek olanın benden daha iyi olması lazım" dedi.