Erdal Özyağcılar'a Ölüm Tehdidi! Yardımları Kesince..!

Son dönemde rol aldığı Prestij Meselesi, Benim Güzel Ailem gibi yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu. 

 

Son dönemde rol aldığı Prestij Meselesi, Benim Güzel Ailem gibi yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu. 

 

Tv100'de yer alan habere göre; Maddi olarak zor durumda olduğunu söyleyen Beşiktaş’ta bir mekânda görevli Oktay T.’ye yardımları kesince ölüm tehditleri almaya başladı. Ünlü oyuncu yargıya başvurdu. Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar tanıştığı kişiye yardım etmeye başladı. Erdal Özyağcılar, geçtiğimiz yıllarda İstanbul Beşiktaş'ta gittiği bir mekânda vale olarak çalışan Oktay T. ile tanıştı. Beşiktaş’ta bir mekânda çalışan Oktay T. Erdal Özyağcılar’a maddi durumunun kötü olduğunu belirterek, yardım istedi. Bunun üzerine genç adamı kırmayan Özyağcılar, aylar boyu maddi yardımda bulundu. Özyağcılar, geçtiğimiz aya kadar talepleri devam eden gence yardımları kesti. İddiaya göre, Özyağcılar’ın yardımı kesmesinin ardından Oktay T., ünlü oyuncuyu tehdit etmeye başladı. Oktay T. usta oyuncuya, "Ben hacı hüsrevi yaktım. Ceza-i ehliyetim yok. Allah peygamber dinlemem geçmiş ola' diyerek mesaj gönderdi. Küfürlerin yer aldığı bir de ses kaydı gönderdiği iddia edilen genç, “Beni engelleme demedim mi sana, yakarım bu dünyayı” dedi.

 

“BEN ALKOLİĞİM”

 

Ünlü oyuncu yaşadıkları sonrası süreci yargıya taşıdı. Ünlü oyuncu tehdit mesajları aldığı Oktay T. hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Oktay T., "Ben İstanbul'da bazı eğlence mekanlarında çalıştım. Erdal Özyağcılar'ı buradan tanıyorum. Kendisinden para talep ettim. Bana 4-5 defa para gönderdi daha sonra tekrar para istedim. Bu kez göndermedi. Telefonumu Ayhan isimli bir kişi alıp Özyağcılar'a küfür etti. Ben alkolik bir insanım, kişilik tedavisi görüyorum. Bu yüzden arayıp aramadığımı hatırlamıyorum. Kendisinden özür dilerim. Gerekirse ondan aldığım parayı iade ederim" diyerek kendisini savundu. Hazırlanan iddianamede mesajlarda belirtildiği gibi sinkaflı sözlerle ünlü oyuncuya hakaret ettiği anlatılan Oktay T.'nin, Erdal Özyağcılarlar'ı tehdit ederek para istediği ve bu şekilde yağma suçuna teşebbüs ettiği ifade edildi. Oktay T., ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.