Erdal Özyağcılar'dan Çok Konuşulacak Kemal Sunal İtirafı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, 40 programına konuk olurken Kemal Sunal ile ilgili yaptığı itiraf ile gündeme damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, 40 programına konuk olurken Kemal Sunal ile ilgili yaptığı itiraf ile gündeme damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, 40 programına konuk olurken Kemal Sunal ile ilgili yaptığı itiraf ile gündeme damga vurdu. 

 

erdal ozyagcilar dan dikkat ceken kemal sunal itirafi

 

Bayağı cimriydi, kimseye içki ısmarlamazdı, bir tek bana ısmarlardı!

 

Cansu Canan Özgen'in sunuculuğunu yaptığı 40 programına konuk olan Erdal Özyağcılar'dan çok konuşulacak Kemal Sunal itirafı geldi. Erdal Özyağcılar: Kemal. Kemal'le çok sevişirdik. Aralarda köfte yemeğe kaçardık kostümlerimizle Beşiktaş'a. Bayağı cimriydi, kimseye içki ısmarlamazdı, bir tek bana ısmarlardı. '2 duble benden üçüncüsü yok' derdi. Kemal'in garip bir havası vardı biliyor musun, daha farklı, içe dönük, samimi... Oyunculuğu da çok iyiydi. Kemal diyelim. Kemal Sunal.