Erdal Özyağcılar Koronavirüse Yakalandı!

Erdal Özyağcılar'ın sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda koronavirüs olduğunu açıkladı. Peki Erdal Özyağcılar'ın sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Erdal Özyağcılar'ın sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda koronavirüs olduğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda koronavirüs olduğunu açıkladı. Peki Erdal Özyağcılar'ın sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Üzüntüm bu sürede bir kaç oyun vardı onlarda sizlerle birlikte olamayacağız!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda koronavirüs olduğunu açıkladı. Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Efendim sonunda ben de oldum. Ben de pozitifim. Ben de covidim. Üzüldüğüm bu on gün içinde 3-4 oyunumuz vardı. O oyunlarda sizlerle birlikte olamamak. Ama sakın biletleri de iptal etmeyin. 10 gün sonra tekrar birlikte olalım." ifadelerini kullanan oyuncu sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. 

 

İşte o açıklama;