Erdem Yener Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Erdem Yener kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Erdem Yener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erdem Yener kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Erdem Yener kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Erdem Yener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Erdem Yener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erdem Yener kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

erdem yener kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Erdem Yener kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Erdem Yener kimdir? Daha önce cast direktörü ve oyuncu koçu olarak kamera arkasında görev almış olan Erdem Yener, 2010 yılından bu yana GSM operatörü Avea'nın marka yüzü olarak medyada yer almaktadır. Ayrıca TRT 1'de Başrolde Aşk, FOX'ta Şen Yuva dizilerinde ve Star TV'de İnsanlar Alemi adlı Tiyatro komedi programında oynamıştır. 8 Mayıs 1981 yılında dünyaya gelen Erdem Yener aslen, Hatay İskenderun doğumlu, boğa burcudur. 1998 senesinde Ankara’ya yerleşmiş ardından, +4 adlı müzik grubunu kurmuştur. 5 sene Ankara ve bir çok şehirde konserler vermiş ardından İstanbul’a taşınmıştır. 2010 yılında AVEA GSM operatörünün reklam yüzü olarak ekranlarda yer almış, ayın yılın Ekim ayında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kim Tutar Bizi isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenmiştir. 2012 senesinde ses tellerinde kist olması sebebi ile iki kez ameliyat olduğu belirtilmiştir. İlk albümünü 2008 yılında Kirli ismi ile müzik severler ile buluşturmuş, bu albümdeki tüm söz, müzik ve düzenlemeler kendisine aittir. 2013 yılında ise Rüyalar Kızı isimli single çalışmasına imzasını atmıştır.



Etiketler: